Advies
op maat?

Wat is uw
woonwens?

Bedrijfslocatie

Reek-Zuid

De gemeente Landerd is momenteel bezig met de ontwikkeling van ‘Reek-Zuid’ te Reek en de uitbreiding van het bedrijventerrein Voederheil te Zeeland.

Reek-Zuid

Reek-Zuid bestaat uit woon-werkkavels vanaf ongeveer 500m² en bedrijfskavels vanaf ongeveer 1000m². Op de woon-werkkavels kan een woning worden gerealiseerd in combinatie met bedrijvigheid in de milieucategorieën 1 en 2, en eventueel milieucategorie 3.1.  Wij staan ook open voor andere functies in dit gebied.

Neem contact op

Voor alle vragen over nieuwvestiging op Reek-Zuid kunt u contact opnemen met Lars Hövels (bedrijfscontactfunctionaris) of Corinne van Uden (juridisch medewerker grondzaken), beiden te bereiken via het algemene telefoonnummer 0486-458 111.


Voederheil 2
Grotere bedrijven kunnen in principe terecht op Voederheil 2. Hier zullen bedrijfskavels van minimaal 1.000 en maximaal 5.000 m2 worden uitgegeven waar bedrijven in milieucategorie 2 en 3 zijn toegestaan.

Neem contact op

Voor alle vragen rondom (nieuw)vestiging op Voederheil 2 te Zeeland kunt u contact opnemen met Lars Hövels (bedrijfscontactfunctionaris) of Corinne van Uden (juridisch medewerker grondzaken), beiden te bereiken via het algemene telefoonnummer 0486-458 111.

Pasfoto
Corinne Rijkers - van Uden
Afdeling Ruimte
T 0486-458165
E Corinne.Rijkers@landerd.nl